Hvem er cooldrinks.dk?

Cooldrinks leverer en stor variation af færdigblandet longdrinks, produceret med respekt for håndværket og med passion for oplevelsen at ramme de perfekte smagsnuancer.
 
Vi bruger unikke råvarer, og vores alkoholder er produceret af danske destillirier, dette sikre ensartethed i hver drinks, og samme oplevelse hver gang.
Vores drinks bliver leveret i bag in box og bliver blandet i vores egne blandemaskiner, dette sikre lang holdbarhed og minimal rengøring og vedligeholdelse. 
 
Alle drinks blandes som udgangspunkt efter ordremodtagelse, så de altid er friske og lækre. 
Alle drinks serveres igennem vores egne bar systemer, hvor hver drink tilføres kulsyre, dette giver drinksene en friskhed og fremhæver smagsoplevelsen.
 
 

Hvad tilbyder cooldrinks.dk?

 
Cooldrinks kan både bruges til private fester, som bryllup, fødselsdage, konfirmationer m.m. Derudover leverer vi også bar og drikkevarer til firmafester, koncerter, og halfester, vi servicerer alle steder hvor der ikke nødvendigvis er en uddannet bartender til stede, der kan stå og mixe drinks.
 
Cooldrinks bar systemet kan også bygges ind i stationære barer, dvs. på værtshuse, caféer og hoteller, hvor serveringen ønskes hurtig og effektiv.
 
Brugen af Cooldrinks giver ingen rester, da drinksene først bliver blandet når de serveres igennem barens indbyggede haner. Der er altså ingen flasker, der skal på køl eller sorteres pant eller skrald efterfølgende. Vores bag in box består at en papkasse der skal i papcontaineren og en plastikpose der skal i plastik containeren, så Cooldrinks er en meget miljøvenlig løsning.
 
Hos Cooldrinks er vi hele tiden i udvikling, og på jagt efter nye varianter til sortimentet, og det er vigtigt for os at alle varianter er gennemtestet før brug. 
Vi benytter et uvildigt smagspanel, til at vurdere og finjustere vores nye drinks.
 
Vi glæder os til at servere din næste drink.

Vil du høre mere?

Du skal altid være velkommen til kontakte os og høre hvad vi kan tilbyde til din næste fest! 

Kontakt

Du skal altid være velkommen til at kontakte os i vores åbnings tid. Vi bestræber os altid på at besvare mails indenfor 48 timer.

Alle rettigheder forbeholdes Cooldrinks.dk 2023 – Cvr: 39045575

Hjemmeside designet af MDGROUP.DK